Bedrijf

Barko Crewing is een beheermaatschappij die aangepaste scheeps diensten levert aan klanten voor binnenvaart en offshore vaartuigen. Onze belangrijkste prioriteit is om kapiteins en alle personeel aan te werven om een reeks van schepen volledig te bemannen.Deze service bestaat uit rivier passagiers schepen met hotel accommodatie, vracht schepen, tankers, sleepboten en offshore vaartuigen.

Over Ons

Sedert 1990 hebben wij jarenlange ervaring in de exploitatie en beheer van rivier passagiersschepen met hotel accommodatie. Wij bevoeren kronkelende smalle Franse kanalen en de Europese rivieren, zoals: de Rijn, de Rhine, de Donau, de Moezel... en dit vanuit Amsterdam tot aan de Zwarte Zee.

Onze diensten bieden gecertificeerde, deskundige, professionele Filippijnse, Poolse en Roemeense bemanning aan, indien nodig, met verblijfsvergunning. Niet alleen voor aan dek, maar ook voor het volledige hotelgedeelte op luxe en middenklasse rivier passagier schepen.

Wij voeren het water dun en hebben een goed inzicht in uw behoefte aan gemotiveerde professionals tijdens ononderbroken vaarperiodes op vracht en passagier schepen. Een lange ervaring is de beste vorm van opleiding, met name in drukke 5 sterren hotels. Onze professionele hotel crews komen vaak uit 5-sterren hotels en resorts in de Filippijnen en zijn bedreven in de Engelse taal.. Op verzoek bieden wij u de Chef-kok, die uw hotel brigade kan leiden, uw F&B inkoop kan bepalen en zeker aan uw smaakpapillen zal voldoen.

Gedurende vele jaren, hebben we Europese en Amerikaanse gasten tijdens hun internationale cruises aan boord van onze schepen, mogen verwennen. We voeren o.a. voor Intrav, Abercrombie en Kent in de VS, maar ook voor de Europese touroperators zoals Phoenix Duitsland en anderen.


Visie

Barko Crewing zal bekend worden als de betrouwbare specialist in personeels oplossingen mede door ervaren nautische vakkrachten te plaatsen, zorgen wij voor de tevredenheid van uw klanten. Wij zijn het internationale uitzend / detachering's en rekrutering middelpunt bij uitstek door en voor het verstrekken van de beste oplossing voor uw bemanning wensen.